top of page

Spookachtige schimmen van kandidaten: wie zijn dit?


Schimmen op een rij

Foto: Tunnelvisie / Screenshots van www.wieisdemol.nl


NIEUWS - De mysterieuze timer die op de website van Wie is de Mol? verscheen is voor veel Molloten het gesprek van de dag. Welke namen zullen er dinsdag onthuld worden? Die discussie zal vanaf vandaag nog verder aangewakkerd worden, nu er ook nog eens spookachtige schimmen in het bos verschijnen. Van wie zijn die schimmen?


Dat dinsdag om 10:30 uur de kandidaten van seizoen 16 onthuld zullen worden wisten we al. Maar nu kunnen we ook nog eens gaan gissen wie er dan mee zullen doen. We hebben alle schimmen die in het bos verschijnen hierboven op een rijtje gezet.


Lijstje met mogelijke kandidaten

Het is lastig om te zien, maar toch kunnen we hier enkele mensen in herkennen, met het lijstje dat we eerder opstelden in ons achterhoofd. De kandidaat linksboven zou namelijk heel goed Curt Fortin kunnen zijn. De persoon rechts onderin zomaar Jochem van Gelder kunnen zijn. De blonde figuur met waarschijnlijk een leren jas, die als vierde van links onderin staat, ziet eruit als Roos Schlikker, die op haar redactiefoto voor Het Parool dezelfde kleding draagt. De persoon die als tweede op de onderste rij staat doet denken aan Diederik Jekel. Maar de meest overtuigende is de kandidaat in het midden van de onderste rij. Die doet qua postuur en donkere huidskleur denken aan Imanuelle Grives, die ook op het lijstje staat.


Dinsdag zullen we weten bij wie deze spookachtige schimmen horen. Tot die tijd kunnen we alleen maar gissen.


Herken jij nog meer van deze schimmen? Laat het ons weten in de comments!

Alle schimmen in het bosBron: AVROTROS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page