top of page

Vlaamse Mol komt weer bovengronds in Zuid-Afrika


Gilles de Coster

Foto: Gilles de Coster


NIEUWS - De Mol, de originele Vlaamse Mol-serie, keert na een succesvol vierde seizoen opnieuw terug! De serie, die begin dit jaar nieuw leven werd ingeblazen, krijgt een vijfde seizoen. En dat seizoen zal zich afspelen in een land dat bij de Wie is de Mol?-kijkers bekend zal voorkomen: Zuid-Afrika.


De Mol begon in 1998 en was de allereerste Mol-serie ooit. Hierna volgden nog vele buitenlandse versies, waaronder het Nederlandse Wie is de Mol?. Van De Mol werden drie seizoenen gemaakt. Hierna dook de Mol dertien jaar onder de grond om vervolgens dit jaar in een nieuw jasje weer op te duiken voor een vierde seizoen. Dit seizoen speelde zich in Argentinië af en werd uitgezonden op de zender VIER. Gilles de Coster nam de presentatie voor zijn rekening.


En diezelfde Gilles stuurde vandaag een veelzeggende tweet de wereld in: een foto van hem in een safariwagen, rijdend door een Afrikaans landschap. De foto werd begeleid met de tekst: "Die verraad begint weer. #DeMol #2017. Daarnaast tweette hij een emoticon van de Zuid-Afrikaanse vlag. Het nieuwe seizoen van de Mol speelt zich dus af in Zuid-Afrika.


Nederlandse Molfans kennen Zuid-Afrika natuurlijk al uit 2013, toen Wie is de Mol? hier haar dertiende seizoen opnam. Hoe veel locaties of opdrachten uit de Nederlandse series ook in de Vlaamse te zien zullen zijn, gaan we in 2017 zien!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page