top of page

Kijktip: MolTalk, The Kick-Off


MolTalk, The Kick-Off

Foto: Tunnelvisie / MolTalk

KIJKTIP - Al in spanning aan het wachten op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Kijk dan vanavond naar MolTalk, The Kick-Off om alvast een beetje in de stemming te komen. Lees verder voor de details.



MolTalk

Nog maar twee nachtjes slapen en dan gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. Duurt je dit toch nog wat te lang? Dan hebben we goed nieuws! Om 20:30 uur wordt op NPO 3 MolTalk, The Kick-Off uitgezonden, onder leiding van Chris Zegers en Margriet van der Linden.


Tijdens dit programma bespreken zij samen met Art Rooijakkers wat we kunnen verwachten van het zeventiende seizoen. Daarnaast hebben we via social media, Instagram en Twitter, al kunnen vernemen dat oud-kandidaten Klaas van Kruistum, Rik van de Westelaken, Sofie van den Enk, Freek Barels, Patrick Stoof en Patrick Martens ook aanwezig waren bij de opnames. Of ze ook aan het woord komen in de Kick-Off is nog even afwachten. Van oud-finaliste Soundos el Ahmadi weten we dat ze sowieso aan het woord komt; zij zal een spoedcursus over de spelregels komen geven.



MolTalk, The Kick-Off wordt op donderdag 5 januari om 20:30 uur uitgezonden op NPO 3 MolTalk wordt vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 21:30 uur uitgezonden op NPO 3



Foto: Patrick Stoof (Instagram)


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page