top of page

Reacties op presentatiestijl MolTalk overwegend positief


Margriet en Chris

Foto: Michel Schnater / AVROTROS


NIEUWS - Vanavond werd de kick-off van MolTalk uitgezonden. De voorbeschouwing op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? stond onder leiding van oud-Mol Margriet van der Linden en oud-kandidaat Chris Zegers. En de reacties op hun presentatiestijl waren verdeeld.


Sinds het dertiende seizoen van Wie is de Mol? wordt MolTalk, een idee van oud-kandidaat en voormalig MolTalk-presentator Arjen Lubach, uitgezonden. Tot het vijftiende seizoen werd dit nog online uitgezonden, maar sinds 2016 is het programma op televisie te zien. Dit jaar namen Margriet van der Linden en Chris Zegers de presentatie over van Rik van de Westelaken en Viviënne van den Assem. De reacties op hun eerste optreden waren weliswaar overwegend positief, maar erg verdeeld.


Na de Kick-Off hebben we jullie op sociale media gevraagd wat jullie van Margriet en Chris als MolTalk-presentatoren vonden. De één noemt het een "topduo", de ander heeft hard om de twee moeten lachen. Vooral de strenge blikken van Margriet en de energie van Chris vielen op.


Maar bij sommige kijkers viel dit juist helemaal verkeerd. Chris wordt "te hyper" genoemd en Margriet "te dominant". De meningen lopen dus flink uiteen. Of je houdt van ze of je vindt ze irritant. Gelukkig is Margriet niet op haar mondje gevallen. Als iemand haar op Twitter verwijt "een kinds, belerend toontje" te hebben, antwoordt ze doodleuk met: "Ga je kamer opruimen".


Feit is dat dit kersverse duo pas net van start is gegaan. Dus misschien moeten ze hun draai nog vinden of misschien leert het publiek wel van ze te houden.


Wat vond jij van het Chris en Margriet als presentatieduo in MolTalk?

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page