top of page

Wie is de Mol? App houdt stand tijdens eerste aflevering


Wie is de Mol? App

Foto: www.wieisdemol.nl


NIEUWS - Vanavond werd de eerste aflevering van Wie is de Mol? uitgezonden. En dat betekent dat er een hoop punten zijn ingezet in de Wie is de Mol? App. En dit jaar heeft de app de drukte tijdens de eerste aflevering doorstaan!


Het is sinds het oprichten van de app al een probleem geweest. Tijdens de eerste afleveringen van de afgelopen twee seizoenen konden de servers de grote drukte niet aan. Hierdoor crashte de app en konden veel mensen hun punten niet op tijd inzetten. Als er niemand afvalt, zoals afgelopen seizoen, is dat geen enkel probleem. Dan verliest er niemand onnodig punten. Maar vanavond viel er wel degelijk iemand af.


Volgens Dayna Gosselaar, woordvoerster van de AVROTROS, heeft iedereen flink in spanning gezeten. Vanavond moest het goed gaan. En gelukkig, de app hield stand. En dat komt niet door afnemende drukte. Integendeel. De app is inmiddels ruim een half miljoen keer gedownload, weet Gosselaar blij te vermelden. En gelukkig hebben al deze half miljoen mensen niet onrechtmatig hun punten verloren.Bron: AVROTROS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page