top of page

Wie is de Mol? zonder Vincent Vianen


Vincent Vianen

Foto: Screenshot uit aflevering 1, 2017

EXTRA - Airen Mylene, Pieter Derks, Maurice Lede, Ewout Genemans en nog vele anderen. Als Molkandidaat wil je het liefste niet in dit rijtje terecht komen. Want dat betekent dat je als eerste bent afgevallen. Het overkwam Vincent Vianen. Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze met een vrijstelling het spel moesten verlaten.


In de korte tijd dat we Vincent mochten meemaken kunnen we wel zeggen dat hij erg fanatiek was geweest. Dat konden we zien in het zoeken naar het ticket voor de helikoptervlucht. Hij was de eerste in het rijtje van vier die het ticket vond. Voor hij het ticket pakte, keek hij even om zich heen om te zien of hij echt alleen was. Na de prachtige vlucht landde hij op het dak van een gebouw en moest hij met de vier anderen op zoek naar een code. Ze vinden de code en gaan op zoek naar de vrijstellingen, die ze vinden op een van de oude bruggen in Portland.


Je zou dus zeggen dat Vincent veilig was met een vrijstelling op zak. Helaas was hij tijdens zijn gesprekje met Art wel erg stellig in zijn antwoorden. ‘Nee’, ‘Nee’. Hij wilde niet gaan voor de groepsvrijstelling. Zijn vrijstelling werd daarom door de groep ongeldig verklaard. Uiteindelijk was Vincent de enige die zijn vrijstelling opgaf voor de groepsvrijstelling. Hij zag immers de bui al hangen.


Helaas kunnen we niet nog meer genieten van het spel van Vincent. Het had interessant kunnen worden. We zullen hem missen!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page