top of page

Raad de Kandidaat - Nummer 2 (ANTWOORD)


Raad de Kandidaat 2

Weet jij wie deze oud-kandidaat, Mol of presentator is? Je kunt hier achter komen door middel van de voorwerpen in de kamer. Deze hebben allemaal te maken met deze persoon in Wie is de Mol?.

Ook de quote in de foto komt van deze kandidaat. Dit is iets wat hij of zij tijdens het spel heeft gezegd

 
Patrick Stoof

ANTWOORD:

Het antwoord op deze Raad de Kandidaat is Patrick Stoof

De Mol van seizoen 11 (El Salvador / Nicaragua)

Quote

Toen Patrick voor een opdracht samen met toenmalig kandidaat Art Rooijakkers door een oerwoud liep, stuitten ze op een groep brulapen. Art dacht in eerste instantie dat het geluid van herdershonden afkomstig was, waardoor Patrick hem plaagde met deze opmerking.

Voorwerpen

Geit: Seizoen 11 begon met een opdracht in een volgepakte bus. Het eerste dat hierin opviel was de geit die in het gangpad stond.

Foto's aan de muur: Deze foto's waren gemaakt bij het huis van Patrick. Ze werden getoond tijdens de contactadvertentie-opdracht.

Polariodcamera en zwarte foto: Patrick maakte tijdens de gedichtenopdracht een foto met een polaroidcamera. Maar deze foto ontwikkelde niet goed, waardoor deze zwart bleef. Achteraf bleek dit een hint te zijn, want de Mol is immers stekeblind.

Raam: Uit het raam is de Puerta del Diablo te zien. Over dit ravijn moesten de kandidaten paralellen. Patrick haalde de overkant niet.

Boei met vrijstelling: Patrick verdiende een vrijstelling voor de finale nadat hij als Mol contact had genomen met zichzelf. De vrijstelling dreef in het water aan een blauwe boei.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page