top of page

(SPOILER) Is dit nu al dé hint naar de Mol?


Bioscoop

Foto: Screenshot uit aflevering 1, 2017


LET OP! Dit bericht bevat mogelijke spoilers over Wie is de Mol? 2017!


RECAP - Vorig jaar was er de kloosterhint. Een hint die zo onweerlegbaar was dat de Mol na aflevering 2 ontmaskerd werd. Het ontdekken van deze veel te duidelijke hint werd gezien als grote fout, waardoor de regisseur van Wie is de Mol? bijna zijn ontslag indiende. De hints zouden moeilijker worden dit jaar, maar er lijkt nu weer een hint die zo duidelijk is als de kloosterhint gevonden.


In de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2017 hebben we gezien hoe vier kandidaten met een vrijstelling gevraagd werd deze in te leveren voor een groepsvrijstelling. Hun gesprek met Art werd getoond in een grote bioscoopzaal. De kandidaten die op het scherm te zien waren zijn Roos, Jeroen, Thomas en Vincent. Dat betekent dat Sanne, Sigrid, Jochem, Imanuelle, Yvonne en Diederik in het publiek zaten en nooit een dergelijk onderonsje met Art hebben gehad.


Het is dan ook wel heel opvallend dat in het Molboekje een foto te vinden in van iemand uit het publiek die ook met tegenover Art in de bar zit. RoyL ontdekte dat Diederik ook een gesprek heeft gehad met Art. Hij is duidelijk te herkennen aan de bril die hij draagt. Was dit in de rol van Mol en zien we hier pas na de ontknoping de beelden van? Dit lijkt de meest logische verklaring.


Diederik op het scherm

Foto: Molboekje 2017

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page