top of page

Aflevering 2 - De verborgen aanwijzingen


Meegaand

RECAP - We zijn alweer aangekomen bij de tweede aflevering van dit seizoen en uiteraard zijn er weer veel zaken opgevallen. Hieronder staan de aanwijzingen uit deze aflevering op een rijtje.


'Meegaand'

De titel van aflevering 2 luidde: 'meegaand'. Deze titel zou naar een aantal kandidaten kunnen verwijzen. Ten eerste naar Roos, Jeroen of Diederik die meegaand waren toen ze meegingen met de auto tijdens de eerste opdracht. Daarnaast zou de titel kunnen verwijzen naar het shirt van Diederik, waarop de tekst 'Stop Following me' te zien was. En als laatste naar de meegaandheid van de groep in de leugen van Diederik tijdens de laatste opdracht in de rechtbank.


Zeeleeuwen

Zeeleeuwen

Aan het begin van de vorige aflevering werden twee eenden in beeld gebracht. Dit keer de begon de aflevering met twee zeeleeuwen. Zouden deze paren kunnen verwijzen naar het sterrenbeeld van Jochem en Jeroen; Tweelingen? Of misschien wijst het naar Thomas, wiens naam letterlijk "tweeling" betekent. Als er nog meer paren in de serie verschijnen zou dit zeker een aanwijzing kunnen zijn!


De waslijn

Tijdens de eerste opdracht hingen de briefjes met daarop 'Mol' en 'Imanuelle' verdacht dichtbij elkaar. Zou dit een hint kunnen zijn naar Imanuelle?

SW Taylor St

SW Taylor St

Tijdens de test komen er verschillende straatnaambordjes voorbij. Eén van die straatnamen is de SW Taylor St. De initialen SW komen overeen met de initialen van Sanne.


"Dat maakt De Mol in je los"

Tijdens de tweede opdracht in de verlaten kermis gaat Sanne ondanks haar angst toch een attractie in en zegt hierbij: "Dat maakt De Mol in je los". Deze zin kan op twee manieren worden opgevat.


Radio Cab

Radio Cab

Aan het einde van de aflevering is een Radio Cab te zien. Dit zou kunnen verwijzing naar Jeroen, die radio-DJ is.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page