top of page

Optreden "Nederlandse Elvis" al sinds augustus online


Jeroen als Elvis

Foto: YouTube


NIEUWS - Enkele maanden geleden hebben vele Molloten zich beziggehouden met de vraag wie de kandidaten waren en wat de locatie was van Wie is de Mol? 2017. En wat blijkt? Er was online al een flinke aanwijzing te vinden. Het optreden van Jeroen Kijk in de Vegte als Elvis Presley stond al sinds augustus online.


Hij zong de sterren van de hemel; Jeroen Kijk in de Vegte als "The Dutch Elvis". In aflevering 2 zagen we hoe hij ontvoerd werd om vervolgens ergens in een cafeetje op te treden als The King of Rock and Roll. En hoewel we dit pas afgelopen zaterdag hebben kunnen zien op televisie, stond zijn optreden al sinds de opnameperiode in augustus online.


Een toeschouwer heeft het hele optreden gefilmd en online gezet. In de titel en beschrijving staat zelfs nog aangegeven dat het om een deelnemer van een Nederlandse realityshow gaat, inclusief de locatie van het café. Een redelijk logische conclusie is dan natuurlijk ook dat die realityshow Wie is de Mol? is. Dus achteraf gezien hadden we in augustus al kunnen weten dat Jeroen meedeed aan het programma en dat het spel zich in Portland afspeelde. Toch bijzonder dat dit alles niet ontdekt is. Maar daar zullen de makers van Wie is de Mol? waarschijnlijk alleen maar blij mee zijn.

 

Bekijk hier de video van Jeroens optreden:

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page