top of page

Aflevering 4 - De verborgen aanwijzingen


Meer dan normaal

Foto: Screenshot uit aflevering 4, 2017

RECAP - Ook in aflevering 4 waren er weer een hoop aanwijzingen te ontdekken. En één aanwijzing komt wel opvallend vaak terug. Je leest ze hieronder!


'Meer dan normaal'

Handtekeningen

De titel van deze aflevering was 'meer dan normaal'. Deze titel zou kunnen verwijzen naar Thomas, omdat hij tijdens de lasso-opdracht als enige van de groep het geld kon verdubbelen, dus meer dan normaal kon verdienen. Daarnaast heeft Jochem ook een meer dan normaal aantal bondjes in deze aflevering, namelijk met Sigrid en Imanuelle. Als laatste kan het ook betekenen dat de Mol meer geld dan normaal binnen heeft gebracht, met een veiling in aantocht. Jeroen, Diederik, Imanuelle en Sanne haalden geld op bij de rodeo. Jochem vond geld in de hooiberg.

Het kan ook slaan op het onderonsje tussen Imanuelle en Jochem. Imanuelle vraagt Jochem om drie handtekeningen te zetten; meer dan normaal.



Stier

Tijdens de laatste opdracht van deze aflevering kwam er een stier in beeld met een joker om zijn nek. Het sterrenbeeld van Thomas is Stier.


Cowboys

Opvallende duo's

Tijdens dit seizoen is er opvallend veel sprake van duo's, dubbele getallen en symbolen Tijdens deze aflevering waren er tijdens de lasso-opdracht twee cowboys, terwijl dat niet noodzakelijk was én tijdens de laatste opdracht zaten de kandidaten in groepjes van twee op de tribune. Slaat dit op Jochem of Jeroen, die het sterrenbeeld Tweelingen hebben? Of op Thomas, wiens naam 'Tweeling' betekent?






Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page