top of page

Raad de Kandidaat - Nummer 5 (ANTWOORD)


Raad de Kandidaat 5

Weet jij wie deze oud-kandidaat, Mol of presentator is? Je kunt hier achter komen door middel van de voorwerpen in de kamer. Deze hebben allemaal te maken met deze persoon in Wie is de Mol?.

Ook de quote in de foto komt van deze kandidaat. Dit is iets wat hij of zij tijdens het spel heeft gezegd

 
Marit van Bohemen

ANTWOORD:

Het antwoord op deze Raad de Kandidaat is Marit van Bohemen

Vierde afvaller van seizoen 12 (IJsland / Spanje)


Quote

Vlak voor vertrek vanuit IJsland zat Marit samen met William Spaaij in de gevarenzone. Eén van hen zou een rood scherm krijgen. Maar ten koste van de hele pot, mochten zij beiden mee. Bij de reünie zei Marit dat zich daar "oprecht heel lullig" over voelde.


Voorwerpen

Paintballgeweer met vrijstelling: Bij de brugopdracht wist Marit ongeschonden de overkant te bereiken. Ze ontweek hiermee de paintballs en mocht haar vrijstelling houden.


Stembus met briefjes: Marit hoefde voor vertrek uit IJsland haar scherm niet te zien. De groep stemde twee keer op het door laten gaan van de executie en drie keer op het niet door laten gaan. Dit kostte wel de hele pot van dat moment.


Kruis met envelop: In Spanje moesten de kandidaten op zoek naar kruizen. Hier lagen aanwijzingen naar de eindlocatie. Op één van die kruizen lag ook een envelop met een vraag uit de test. Deze nam Marit mee.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page