top of page

Vlaamse Mol komt met eigen MolTalk


Gilles van Bouwel

Foto: Belga


NIEUWS - Het Vlaamse programma De Mol wordt steeds populairder. Het is dan ook niet heel verrassend dat het programma met een eigen nabeschouwing komt, net als het Nederlandse MolTalk. Deze nabeschouwing zal gepresenteerd worden door oud-Mol Gilles van Bouwel.


Over twee dagen gaat het gebeuren. Dan gaat de zoektocht naar de vijfde Vlaamse Mol van start. Op de zender VIER zal te zien zijn hoe elf kandidaten naar Zuid-Afrika afreizen om te jagen op de Mol. Maar daar blijft het niet bij. De Mol van het vorige seizoen, Gilles van Bouwel, zal namelijk een nabeschouwing presenteren. Deze is live te volgen op de facebookpagina van VIER tijdens de reclameonderbrekingen en na de uitzending. Diverse bekende Vlamingen zullen bij Gilles aanschuiven om hun theorieën te delen en ook de afvallers komen langs.


Deze nabeschouwing doet denken aan MolTalk, de nabeschouwing van Wie is de Mol?. Toen dit net werd opgezet was MolTalk ook alleen online te volgen. Sinds 2016 is MolTalk ook op televisie te zien. Dus misschien zal de Vlaamse variant ook ooit haar overstap naar de buis maken.Bron: VIER

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page