top of page

Kijktip: De Mol 2017


De Mol

Foto: VIER


KIJKTIP - Vanavond zitten een hoop Vlamingen in spanning. Er gaat namelijk een nieuw seizoen van De Mol van start. Maar zelfs al woon je misschien niet in België, deze serie is absoluut de moeite van het kijken waard!


Voor Wie is de Mol? bestond, verscheen er in 1998 het programma De Mol op de Vlaamse televisie. In deze realityshow namen negen kandidaten het op tegen een Mol in hun midden. De opzet was vernieuwend en daarom werd het format in veel landen overgenomen, waaronder in Nederland. De Mol stopte in 2003 na drie seizoenen. Maar na dertien jaar afwezigheid maakte het programma in een nieuwe vorm haar come-back in 2016.


Dit seizoen bleek een succes en daarom zendt de Vlaamse zender VIER vanaf vanavond het vijfde seizoen van De Mol uit. Dit jaar speelt het spel zich af in een land dat voor Wie is de Mol?-kijkers bekend zal zijn: Zuid-Afrika. En de eerste beelden beloven al veel goeds. Opvallend is dat er dit jaar niet tien, maar elf kandidaten meedoen. Zes mannen en vijf vrouwen. En één van hen is de Mol...


De Mol is vanaf vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien op VIER.

De afleveringen zullen online terug te kijken zijn op www.vier.be/demol

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page