top of page

Waarom Imanuelle Grives de Mol is


Imanuelle Grives

Foto: Tunnelvisie / Michel Schnater

RECAP - De groep kandidaten is uitgedund tot de helft. Een mooie kans om de vijf overgebleven kandidaten eens onder de loep te nemen. Deze week zullen we iedere werkdag één kandidaat analyseren. Vandaag is dat actrice Imanuelle Grives.

Imanuelle loopt envelop voorbij

Molacties

Aflevering 1

- Imanuelle loopt samen met Sanne en Diederik vlak langs een envelop met geld. Het duurt heel lang tot ze hem vinden. Uiteindelijk is het wel Imanuelle die hem als eerste ziet.

- Als Diederik voorstelt de verkeerde kant op te lopen, weg van de Thai met een geldenvelop, gaat Imanuelle hier erg makkelijk in mee.


Aflevering 2

- In de papierfabriek probeert Imanuelle samen met Thomas €500,- te vinden in één van de ruimtes. Het lukt de twee niet om deze te vinden.

- Bij het juryoverleg in de rechtbank brengt Imanuelle haar stem niet uit. Overigens had haar stem niet uitgemaakt, want Roos, een verkeerde verdachte, had al een meerderheid gekregen.


Aflevering 3

- Bij de estafette ziet Imanuelle dat Jochem een blauw paaltje met geld overslaat. Ze roept hem wel een beetje na, maar erg fanatiek doet ze dit niet.

- Als Imanuelle samen met Sigrid tekeningen moet raden op het strand, lijkt vooral Sigrid het voortouw te nemen. Opvallend is dat ze de Surinaamse vlag, die voor haarzelf staat, niet herkent.

- Bij de auto-opdracht zit Imanuelle achter het stuur. Ze besluit om even gek te doen ermee en geeft even flink gas, zonder zich met de opdracht bezig te houden.


Aflevering 4

- Imanuelle vindt geen geld tussen de hooibalen.

- Op de veiling zegt Imanuelle dat jokers haar geen geld waard zijn. Hierdoor gaat het gemiddelde enorm nar beneden. Het bedrag waarvoor gratis geboden mag worden dus ook. Vervolgens biedt Imanuelle even hard mee, waardoor er veel geld uit de pot gaat.


Aflevering 5

- Het is onduidelijk hoe vaak Imanuelle raak heeft geschoten bij de schietopdracht.

 

Verborgen aanwijzingen

Aflevering 2

- In de papierfabriek hing de naam van Imanuelle naast het woord 'Mol' aan de waslijn.


Aflevering 3

- Eén van de boeken die geld opleverde bij de auto-opdracht heette 'Miss Mole'. Dit zou kunnen slaan op een vrouwelijke Mol.


Aflevering 4

- De titel van aflevering 4 was 'meer dan normaal'. Dit kan op meerdere manieren op Imanuelle slaan. Zo heeft zij in deze aflevering meer bondjes dan normaal, namelijk met Jochem en Sigrid. Ook vraagt ze Jochem om drie keer zijn handtekening te zetten, twee keer meer dan normaal. En het zou er ook op kunnen wijzen dat de Mol, met de veiling in het vooruitzicht, meer geld ophaalde dan normaal. Imanuelle behaalde de overkant van de rodeo met een lasso van €250,-.

 

Follow the Money

Aflevering 1: + €583,33

Aflevering 2: + €500,-

Aflevering 3: + €695,-

Aflevering 4: + €250,-

Aflevering 5: + €433,33


TOTAAL: + €2461,66


Imanuelle staat hiermee op plaats 1 in de lijst van grootste verdieners.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page