top of page

Raad de Kandidaat - Nummer 6 (ANTWOORD)


Raad de Kandidaat 6

Weet jij wie deze oud-kandidaat, Mol of presentator is? Je kunt hier achter komen door middel van de voorwerpen in de kamer. Deze hebben allemaal te maken met deze persoon in Wie is de Mol?.

Ook de quote in de foto komt van deze kandidaat. Dit is iets wat hij of zij tijdens het spel heeft gezegd

 
Freek Bartels

ANTWOORD

Het antwoord op deze Raad de Kandidaat is Freek Bartels

Verliezend finalist van seizoen 14 (Hongkong / Filipijnen)


Quote

Op de Filipijnen moest Freek zijn vrijstelling verdedigen door uit handen te blijven van zijn medekandidaten. Dit vond hij zo spannend dat zijn hart naar eigen zeggen "10.000 keer oversloeg in zijn keel".


Voorwerpen

Foto met laserlamp: Tijdens de lichtshowopdracht stond Freek met Tygo bij een panoramafoto van Hongkong. In dit landschap moesten zij hun medekandidaten vinden en een code doorseinen met een laserlampje.


Peddel: In Hongkong hielden de kandidaten een drakenbootrace.


Urn met vrijstelling: Freek kreeg bij de Expeditie Robinsonopdracht de meeste stemmen en kreeg daardoor een vrijstelling voor de finale.


Poster: Om Freeks vrijstelling af te pakken moesten zijn medekandidaten hem vinden. Hiervoor plakten ze een aantal Wanted-posters op in het dorp.


Flessenpost: De laatste opdracht van het veertiende seizoen bestond uit flessenpost met stellingen over de Mol. De juiste stellingen moesten worden meegenomen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page