top of page

Waarom Sanne Wallis de Vries de Mol is


Sanne Wallis de Vries

Foto: Tunnelvisie / Michel Schnater

RECAP - De groep kandidaten is uitgedund tot de helft. Een mooie kans om de vijf overgebleven kandidaten eens onder de loep te nemen. Deze week zullen we iedere werkdag één kandidaat analyseren. Vandaag is dat cabaretière Sanne Wallis de Vries.

Molacties

Aflevering 1

- Sanne liep, samen met Diederik en Imanuelle, vlak langs een geldenvelop. Het duurde wel even totdat deze gevonden word door Imanuelle.

- Als Diederik voorstelt om naar een ander voedselkraampje te lopen dan de Thai waar het geld ligt, gaat Sanne heel makkelijk daarin mee.


Typetalent Sanne

Aflevering 2

- In de papierfabriek blijft Sanne, ondanks haar typediploma, maar typefouten maken. Ze besluit uiteindelijk om de voorbeeldtekst in te leveren, wat natuurlijk geen geld opbreng.

- In de rechtbank stemt Sanne op Jeroen als leugenaar. Dit klopt niet.


Aflevering 3

- Bij de estafette-opdracht stelt Sanne een hoop vragen waarvan het antwoord nogal voor de hand lag. Hierdoor lijkt ze de boel te willen vertragen.

- Bij de tekenopdracht stelt Sanne voor om elkaars lievelingsdrankjes te tekenen. Iets wat Imanuelle en Sigrid waarschijnlijk nooit geraden zouden hebben.


Aflevering 4

- Bij de rodeo zegt Sanne in eerste instantie dat ze misschien te bang is om te gaan. Ze besluit uiteindelijk om alsnog te gaan.

- Op de hooiberg blijft Sanne de hele tijd in hetzelfde hoekje zoeken, zonder geld te vinden.

- Op de veiling zegt Sanne dat drie jokers haar slechts €750,- waard zijn. Hierdoor ging het gemiddelde, en daarmee het bedrag waar gratis mee geboden mocht worden, flink naar beneden. Uiteindelijk koopt ze zelf een joker voor €2.000,- uit de pot.


Aflevering 5

- Het is onduidelijk hoe vaak Sanne de roos heeft geraakt bij de schietopdracht.

 

Verborgen aanwijzingen

Aflevering 2

- In Portland zijn straatnamen te zien die beginnen met SW, de initialen van Sanne Wallis.

- Op de kermis zegt Sanne: "Dat maakt De Mol in je los". Deze zin kan op twee manieren worden opgevat.


Aflevering 3

- Eén van de boeken die geld opleverde bij de auto-opdracht heette 'Miss Mole'. Een verwijzing naar een vrouwelijke Mol?

- De laatste routebeschrijving van de auto-opdracht luidde "de bestemming bevindt zich aan je rechterhand". Sanne zat bij de executie voor de kijker aan de rechterhand.


Teugels in handen

Afleveringen 4

- De titel 'meer dan normaal' zou kunnen slaan op het feit dat de Mol meer geld ophaalde deze aflevering, met de veiling in aantocht. Sanne haalde €250,- op bij de rodeo.


Aflevering 5

- Aflevering 5 heette 'teugels in handen'. Sanne is de enige die altijd de teugels van de huifkarren in handen heeft gehad.

 

Follow the Money

Aflevering 1: + € 583,33

Aflevering 2: + € 500,-

Aflevering 3: + € 750,-

Aflevering 4: - € 1.750,-

Aflevering 5: + € 433,33


TOTAAL: + € 516,63


Sanne staat hiermee op plaats 3 in de lijst van grootste verdieners.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page