top of page

Art Rooijakkers gewond geraakt tijdens opnames WIDM


Art Rooijakkers in het ziekenhuis

Foto: Art Rooijakkers


NIEUWS - Tijdens de opnames van het nu lopende seizoen liep Art Rooijakkers een lelijke hoofdwond op. Het was niets ernstigs, maar toch genoeg om de presentator te laten behandelen in het ziekenhuis. En hier kwamen de doktoren met een vervelend voorstel, zo midden in de opnameperiode.


De wond van Art

Als de opnames in volle gang zijn, gaat er wel eens wat mis. Op Instagram deelde Art een foto van een hoofdwond die hij opliep in deze drukke periode. Het kwam volgens hemzelf door "een stom ongelukje". De AVROTROS laat weten dat Art tegen de laadklep van een auto is gelopen. Dit "stomme ongelukje" zorgde er wel voor dat de presentator op de Emergency Room van het ziekenhuis in Pendleton terechtkwam.


Tot overmaat van ramp stelden de doktoren voor om een gedeelte van Arts hoofd kaal te scheren om de wond te kunnen behandelen. En dat komt natuurlijk niet goed uit, zo midden in de opnameperiode. Maar na een hartslag-, bloeddruk- en temperatuurmeting mocht Art, met al zijn haar nog op zijn hoofd, het ziekenhuis weer verlaten.


Dit is trouwens niet de eerste keer dat Art gewond raakt tijdens Wie is de Mol?-opnames. Vorig jaar trapte hij nog op een giftige duizendpoot, waarna hij ook medische hulp kreeg.Bron: Instagram (Art Rooijakkers), Televizier

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page