top of page

Aflevering 8 - Verborgen aanwijzingen


raam taal

Foto: Screenshot uit aflevering 8, 2017


RECAP - De achtste en daarmee de laatste aflevering voor de finale van Wie is de Mol? 2017 zit er weer op. Hieronder staan de verborgen aanwijzingen van deze aflevering op een rijtje.


"Raam taal"

Deze aflevering had de opmerkelijke titel "raam taal". De Mol tweette voorafgaand aan de aflevering de woorden: "laat maar", oftewel de titel van de aflevering omgedraaid. Tijdens de eerste opdracht gingen Sanne, Thomas en Jochem gingen de verkeerde kant op en draaiden de letters van het alfabet dus om. Hierdoor kon de opdracht niet slagen. Zou de titel naar één van hen kunnen verwijzen?

Sanne met de M

De M van Mol

Sanne start bij de fietsopdracht bij de letter M. De M van de Mol? Daarnaast noemt ze in haar biechten al vrij snel de letter O en L. Samen spelt dit Mol.


Graven

Diederik schrijft bij die alfabetopdracht letters in het zand. Het lijkt een beetje op graven... als een mol!


Vlaams aflabet

Art noemt het alfabet dat de kandidaten in elkaar flansen het Vlaamse alfabet. Is dit een verwijzing naar Thomas, die geboren is in België?


Camouflage

Jochem heeft tijdens de vrijstellingopdracht een shirt aan met een camouflage-print. Zou hij van tevoren hebben geweten waar de opdracht zou worden uitgevoerd?

2

2-ling

Iedere aflevering lijkt er een duo voorbij te komen. Deze tweelingen zouden kunnen verwijzen naar het sterrenbeeld van Jochem of de betekenis van de naam van Thomas. Deze aflevering kwam letterlijk het cijfer 2 in beeld.



Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page