top of page

Wie is de Mol? zorgt voor meer toerisme in Oregon


The Three Sisters

Foto: Screenshot uit aflevering 7, seizoen 17


NIEUWS - Bij Wie is de Mol? zit je altijd garant voor mooie beelden van prachtige landen. En met Oregon was het dit jaar ook weer raak! Deze Amerikaanse staat bevalt de Nederlandse televisiekijker. En dat merkt ook reisbureau Tix.nl.


De Amerikaanse staat Oregon is populair. Volgens de website TIx.nl is het aantal zoekopdrachten naar vluchten naar de stad Portland met meer dan 50 procent gestegen. Ook zijn het aantal boekingen naar de stad flink toegenomen. Kijkers van Wie is de Mol? zijn massaal geïnspireerd geraakt door alle natuurbeelden die dit seizoen voorbij zijn gekomen.


Painted Hills

Tijdens het zestiende seizoen in de Dominicaanse Republiek was dit ook al te zien. Toen steeg het aantal zoekopdrachten ook met 50 procent ten opzichte van de voorgaande perioden.

Maar dit keer is het niet alleen bij zoeken gebleven,. Ook het aantal boekingen is verdrievoudigd. De stijging was met name te zien na aflevering 5 en 8. In aflevering 5 kwam de beroemde Oregon Trail uitgebreid in beeld en werd er veel aandacht besteed aan het bijzondere landschap. In aflevering 8 kregen The Painted Hills vooral de aandacht. Grote kans dus dat deze locaties binnenkort een hoop Nederlandse bezoekers mogen verwachten.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page