top of page

Aflevering 9 scoort nieuw kijkcijferrecord


Thomas bij Art

Foto: Screenshot uit aflevering 9, 2017


NIEUWS - Gisteravond was de negende aflevering van Wie is de Mol? 2017 te zien. In deze aflevering bouwt de spanning op voor de ontknoping. En deze spanning trok een hoop kijkers, want deze voorlaatste aflevering brak een waar kijkcijferrecord.


"Wie is de Mol? ...Dat ziet u volgende week". Met deze woorden sloot Art ook dit jaar de negende aflevering van het seizoen af. Inmiddels kan iedereen deze woorden wel dromen. Maar toch worden de voorlaatste afleveringen altijd goed bekeken. Zo ook de negende aflevering van dit seizoen. Vandaag bleek namelijk dat dit met ruim 2,6 miljoen kijkers de beste voorlaatste aflevering van Wie is de Mol? aller tijden is.


Maar niet alleen als je kijkt naar de voorlaatste afleveringen scoorde deze aflevering goed. Hij staat namelijk op plek vijf van best bekeken aflevering ooit! Alleen de finale van seizoen 15 met 3,4 miljoen kijkers, de finale van seizoen 14 met 3,1 miljoen kijkers, de finale van seizoen 16 met 3 miljoen kijkers en de eerste aflevering van het huidige seizoen met 2,9 miljoen kijkers scoorden beter.


MolTalk houdt de hoge cijfers van de eenmalige verhuizing naar NPO 1 grotendeels vast. Deze bedroegen deze week maar liefst 1.175.000. En dat ondanks de terugkeer naar NPO 3.

Bron: MediaCourant, Stichting KijkOnderzoek

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page