top of page

Aflevering 9 - Verborgen aanwijzingen


'het einde in zicht'

Foto: Screenshot uit aflevering 9, seizoen 17


RECAP - Voor de laatste keer dit seizoen gaan we gissen naar de verborgen aanwijzingen. Naar wie verwijzen die nou? Volgende week weten we het zeker, maar voor nu doen we nog een poging te achterhalen wie de Mol zou kunnen zijn.


Het einde in zicht

Bij de ontknoping zegt Art: "één winnaar, één verliezend finalist en één Mol". Bij ieder woord komt iemand anders in beeld. Thomas is te zien bij het woord 'winnaar', Sanne bij 'verliezend finalist' en Jochem bij 'Mol'. Is de rolverdeling van het einde al in zicht, zoals de titel 'het einde in zicht' doet vermoeden?

De Mol spreekt voor zich

Spreekt voor zich

Tijdens de opdracht touwopdracht komt het briefje met ‘Spreekt voor zich’ in beeld. In combinatie met het Mollogo wordt dit "De Mol spreekt voor zich". Op dit moment is Jochem in zichzelf aan het praten.


Soldaat van Oranje

Een van de inwoners van Moltown heet Sundown Jackson. Sundown kan verwijzen naar de laatste scene van Soldaat van Oranje, die zich afspeelt tegen een zonsondergang. En wie speelde er ook alweer in deze musical? Thomas.

Kajakkers

Tweelingtheorie

Ook deze week zagen we weer een aanvulling op te tweelingtheorie, die verwijst naar het sterrenbeeld van Jochem of de betekenis van de naam van Thomas. Zo kwamen er twee volwassen ganzen met een paar ganzenkuikens in beeld en kwamen er twee mensen in een kajak voorbij varen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page