top of page

Waarom Sanne Wallis de Vries de Mol is - Deel II


Sanne Wallis de Vries

Foto: Tunnelvisie / Michel Schnater

RECAP - Het einde is in zicht en de verdachtenlijst is teruggebracht naar drie. Maar wie van de finalisten is de Mol? Om het antwoord te vinden op die vraag analyseren we tot de ontknoping dagelijks een van de overgebleven kandidaten. Vandaag is dat cabaretière Sanne Wallis de Vries.

Halverwege de serie bespraken we Sannes rol in het spel tot en met aflevering 5 al. Dit artikel kun je hier lezen.

Molacties

Aflevering 6

- Als de tweede groep in the Underground enveloppen tegenkomt die Sanne en Thomas niet gevonden hadden zegt Sanne dat ze de linkerenvelop mee moeten nemen. Het lijkt een gok, maar omdat ze de groep de envelop met mingeld mee laat nemen, kan het zomaar een Molactie zijn.

- Op de rodeo van Helix verdient Sanne geen geld. Wel probeert ze geld door te geven dat Imanuelle voor haar al gevonden had.


Aflevering 7

- Bij de etherdisciplineopdracht weet Sanne slechts twee goede antwoorden te geven.

Sanne neemt risico

Aflevering 8

- Sanne werkt tegen de leesrichting in bij de alfabetopdracht, waardoor veel letters aan het verkeerde uiteinde terechtkomen.

- Een van de foto's van Sanne en Thomas is plotseling verdwenen bij de spreekwoordenopdracht. Is die weggewaaid of heeft Sanne of Thomas hem laten verdwijnen?

- Bij de opdracht om de finalevrijstelling neemt Sanne opvallend veel risico. De Mol had bij die opdracht het minst te verliezen, omdat die toch wel naar de finale gaat.


Aflevering 9

- In Moltown trekt Sanne volledig haar eigen plan. Ze hangt zonder een logische reden bordjes op aan willekeurige palen. Er worden dan ook veel fouten gemaakt bij deze opdracht.

- De Mol wil bij de opdracht met de verdubbelaar graag winnen, zodat deze niet in het spel komt. Sanne deed dit.

 

Verborgen aanwijzingen

Aflevering 6

- Aflevering 6 heette 'wijzer worden'. Sanne probeerde informatie te vergaren door bondjes aan te gaan met Thomas, Diederik en Jochem. Het zou ook kunnen wijzen op het groene scherm dat zij en Thomas als enige zagen die aflevering.

- Sanne komt in the Underground duidelijk in beeld met het Mollogo op een geldbriefje.


Aflevering 7

- De zevende aflevering had 'verblinden' als titel. Sanne zegt nog nooit op een paard te hebben gezeten, maar kan het opvallend soepel. Heeft ze als Mol in Nederland al paardrijles genomen om ons te 'verblinden'?

Sanne met de M

Aflevering 8

- Aflevering 8 had 'raam taal' als titel. In spiegelbeeld is dit 'laat maar'. Sanne werkte bij de alfabetopdracht in gespiegelde richting.

- Bij de alfabetopdracht begint Sanne bij de letter M. De M van Mol?

 

Follow the Money

Aflevering 6: + € 480,-

Aflevering 7: + € 900,-

Aflevering 8: + € 700,-

Aflevering 9: + € 50,- / + € 12.210,-


TOTAAL: + € 2.236,66 / + € 14.396,66


Sanne staat hiermee op plaats 1 in de lijst van grootste verdieners.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page