top of page

5 tips om af te kicken van Wie is de Mol?


Wie is de Mol? op TV

Foto: Tunnelvisie


EXTRA - Veel Molloten hebben intensief gespeurd naar de Mol. Maar gisteren hield dat abrupt op. Maar wat moet je dan nu? Mocht je nu een enorme leegte voelen, geen nood! We geven je vijf tips om af te kicken van Wie is de Mol?.


1. Kijk Wie is de Mol? terug

Als je Wie is de Mol? niet los kunt laten, kijk het seizoen dan nog eens een keertje terug! Immers, je moet langzaamaan afbouwen. En met alles wat je nu weet is het ook leuk om te kijken of je alles wat de Mol uithaalde kunt zien. Of kijk eens naar een ouder seizoen. Op YouTube en de website van Wie is de Mol? zijn alle seizoenen terug te vinden. Zo heb je weer dagenlang kijkplezier!


2. Waag je eens aan de Vlaamse Mol

Wist je dat er op dit moment ook een Vlaamse Molserie wordt uitgezonden? Dit is absoluut een aanrader! Dus nu de speurtocht naar de Nederlandse Mol voorbij is, kun je je eens wagen aan de speurtocht naar de Vlaamse. Dit wordt iedere maandag uitgezonden op de Vlaamse zender VIER. De afleveringen zijn hier terug te kijken.


3. Bezoek de Wie is de Mol? Fandag

Als je nog op zoek bent naar een gelegenheid om dit seizoen definitief af te sluiten, is de Wie is de Mol? Fandag misschien een idee. Op deze dag kun je al je helden uit de serie ontmoeten en bieden op items uit de serie. Deze Fandag bewees zich in voorgaande jaren al als een gezellige aangelegenheid. Benieuwd geworden naar deze dag? Tickets kun je hier krijgen.


4. Zoek een nieuwe hobby

De beste manier om af te kicken is natuurlijk om jezelf af te leiden. Dus probeer eens een nieuwe hobby uit tot januari 2018! Wat dacht je van tekenen, yoga, knutselen, schrijven, bloemschikken, hardlopen, postzegels verzamelen... Je snapt het: alles kan.


5. Netflix, ijs en chocola

Wat doen mensen als ze liefdesverdriet hebben? Series kijken en lekker verkeerd voedsel eten. Dus waarom deze tactiek niet eens proberen? Dit is een geweldige smoes om de hele dag in een deken gewikkeld naar Netflix te kijken met en enorme bak ijs op schoot!


Hopelijk kom je met deze tips de Wie is de Mol?-loze periode door. Hou vol! Nog maar negen maanden te gaan...

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page