top of page

Dit zijn de veilingitems op de Wie is de Mol? Fandag


Joker van de jokerveiling

Foto: AVROTROS


NIEUWS - Aanstaande zaterdag zullen er honderden Molloten bijeenkomen in Hilversum om het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? feestelijk af te sluiten. Op dit event, de Wie is de Mol? Fandag, kunnen zij hun helden uit het programma ontmoeten en bieden op items uit de serie. Dit zijn enkele items die op deze dag geveild zullen worden.


Uitleg vrijstellingopdracht

In aflevering 1 landde de helikoptergroep op het dak van een gebouw in Portland. Hier moesten ze op zoek naar een locatie en een wachtwoord. Jeroen brengt het briefje met de uitleg van deze opdracht in voor de veiling.

Briefjes aan de walijn

Waslijnbriefjes

Drie kandidaten verdwenen in de papierfabriek, waar verschillende opdrachtjes gespeeld werden. Eén van die opdrachtjes was er een met een waslijn. Enkele briefjes die aan de lijn hingen kunnen gekocht worden.


De sjaal van de Elvis

Jeroen zette na zijn verdwijning een fantastisch optreden neer als de Elvis from the Netherlands. Hij veilt een van de kledingstukken die hij droeg: zijn rode sjaaltje.


Routebeschrijving

Ook de routebeschrijvingen die aan de auto's hingen bij de rijdende route zijn verkrijgbaar op de veiling. Deze kwamen voor in aflevering 3.


Jochems Molboekje

Jochems Molboekje speelde een grote rol in de serie. Dit boekje, met "Van Der Valkjes" erop, werd in aflevering 3 gestolen door Imanuelle. Later wilde Thomas, in ruil voor de joker die hij van Jochem stal, twee minuten in dit boekje lezen. En nu is het boekje te koop op de veiling.


Miss Mole

Miss Mole

Veel mensen zagen het als een hint naar een vrouwelijke Mol. Maar niets was minder waar. Maar mocht je toch benieuwd zijn geworden naar het boek Miss Mole van E.H. Young, waar geld in zat bij de rijdende route, bied dan vooral mee!


Joker aan een ketting

Dit veilingitem kostte de pot dit seizoen een hoop geld. De duurste werd voor €3.500,- geveild in Oregon. Tot hoe hog zal de prijs op de fandag gedreven worden? Laten we hopen dat de Mol dit keer niet meebiedt.


Bordje Oregon Trail

Een van de mooiste opdrachten van dit seizoen is ongetwijfeld de tocht over de Oregon Trail. Voor de kijkers die graag een herinnering aan deze tocht willen, is het bordje van de Oregon Trail beschikbaar in de veiling.

Rodeoposters

Rodeoposters

In aflevering 5 moesten de kandidaten op zoek naar verschillende rodeoposters en jij kunt er zaterdag op bieden!


Uitleg grasmaaiopdracht

Hoe veel levert een woord van vijf letters op en hoeveel is een woord van tien letters waard? Op de veiling is het briefje met de uitleg van de opdracht te winnen.


Jochem maait je gazon

Jochem heeft een bijzonder veilingitem ingebracht. Hij gaat namelijk het gazon van de hoogste bieder maaien. Misschien maait hij er wel weer een net zo mooie O in als in Oregon.

Button

Buttons

De kandidaten hadden ze maar wat graag gevonden, maar op de veiling zijn ze makkelijk te vinden. De buttons die de bezoekers op de rodeo van Helix droegen zijn namelijk ook te koop!


Leren tas

Dit veilingitem was te zien in aflevering 7: een leren tasje. Imanuelle en Diederik hadden er allebei een in hun luchtballon hangen. Hierin zaten de codes die doorgebeld moesten worden.

Jochem komt uit de kast

Polaroids

Het was misschien wel de meest humoristische opdracht van allemaal. Bij de spreekwoordenopdracht werden een hoop hilarische foto's gemaakt. Deze polaroids, onder andere van Jochem die uit de kast komt en Thomas die een gegeven paard in de bek kijkt, zijn te koop.


Jochems pet

Tijdens de opdracht om de finalevrijstelling droeg Jochem een bruin petje. Deze zal ook geveild worden.


Sundown Jackson

Ook de inwoners van Moltown maken hun opwachting op de Molfandag. Het bordje van Sundown Jackson is namelijk een van de veilingitems.


Briefje in het bos

Briefjes in het bos

De finalisten zullen er schoon genoeg van hebben. Daarom is het maar goed dat ze verkocht worden: de briefjes die in het bos van de touwenopdracht hingen. Kun jij €12.160,- bij elkaar puzzelen?


Wie is de Mol?-geld

Ieder jaar spelen de kandidaten voor unieke geldbriefjes. Dit jaar hadden die de vorm van dollarbiljetten. Hoe veel geld is dit geld waard?


Jeroen spreekt je voice-mail in

Jeroen heeft nog een persoonlijk item ingebracht. Hij is natuurlijk bekend van zijn voice-overwerk voor onder andere RTL Boulevard en dan hebben we het nog niet eens over zijn stem op de radio. Als jij er het meeste geld voor overhebt, spreekt hij graag je voice-mail in!


De opbrengst van de veiling gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor stichting Het Vergeten Kind.De Wie is de Mol? Fandag vindt op zaterdag 18 maart. plaats in Hilversum. De kaartverkoop is inmiddels gesloten.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page