top of page

Raad de Kandidaat - Nummer 11 (ANTWOORD)


Raad de Kandidaat 11

Weet jij wie deze oud-kandidaat, Mol of presentator is? Je kunt hier achter komen door middel van de voorwerpen in de kamer. Deze hebben allemaal te maken met deze persoon in Wie is de Mol?.

Ook de quote in de foto komt van deze kandidaat. Dit is iets wat hij of zij tijdens het spel heeft gezegd

 
Peggy Vrijens

ANTWOORD

Het antwoord op deze Raad de Kandidaat is Peggy Vrijens

Afvaller 7 van seizoen 6 (Argentinië)

Quote

Dat Peggy zich ergerde aan de rol van naïeve kandidaat die Mol Milouska speelde, was geen geheim. Op een gegeven moment bereikte deze ergernis een hoogtepunt en verklaarde Peggy Milouska de oorlog.

Voorwerpen

Kaart: Aan de muur hangt een kaart van Amsterdam. Op een open vlakte in Argentinië werden bekende punten uit Amsterdam geplaatst, op dezelfde schaal als deze hoofdstad.

Helm: Een hint in dit seizoen was dat iedere kandidaat ergens in de serie gekoppeld werd aan een voorwerp in een afwijkende kleur. Peggy was de enige die bij het tokkelen een oranje helm droeg.

Laars met joker: Nadat Peggy Milouska de oorlog verklaarde, stal ze uit wraak een van haar jokers. Deze verborg ze heel slinks in haar laars.

Bordje met boekje: Bij de opdracht waarbij de kandidaten het spel kamertje verhuren speelden, won Peggy €1.000,- en een Molboekje.

Balletschoenen: De laatste vier kandidaten speelden een opdracht met dilemma's. Peggy moest kiezen tussen balletdansen en acteren. Ze koos voor acteren.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page