top of page

Art Rooijakkers lijkt Wie is de Mol? met ON'ers niet leuker


Art Rooijakkers

Foto: Tunnelvisie / Jasper


NIEUWS - Al sinds 2005 wordt Wie is de Mol? gespeeld door bekende Nederlanders. Maar een veelgestelde vraag is of Wie is de Mol? niet veel leuker zou zijn met onbekende Nederlanders. Presentator Art Rooijakkers denkt van niet.


Onbekende Nederlanders zouden onverwachter zijn en zouden meer spelen voor geld dan de bekende Nederlanders die nu meedoen aan Wie is de Mol?. Dat is iets dat vaak op fora rondom het programma genoemd wordt. Maar is dat ook zo? Presentator Art Rooijakkers denkt dat dat niet zo is. Dat vertelt hij in de Avrobode.


Deze vraag naar onbekende Nederlanders in Wie is de Mol? is aanzienlijk relevanter geworden, nu er een succesvolle Vlaamse Molserie wordt uitgezonden. In die serie spelen onbekende Vlamingen mee. Deze zouden fanatieker voor geld spelen. Maar, zo vertelt Art: "Ik geloof niet dat onbekende kandidaten meer voor de pot gaan dan bekende. De BN'ers die meedoen zijn echt niet zó rijk dat ze niks om dat geld geven".


Toch lijken de kandidaten uit recentere seizoenen minder geneigd te zijn om geld in de pot te stoppen als er bijvoorbeeld ook jokers of vrijstellingen te verdienen zijn. Dat verschil merkt Art ook op. "Wel is het zo dat het spel zich door de jaren heen heeft geëvolueerd. De kandidaten vinden het nu belangrijker om zo lang mogelijk in het spel te zitten dan om zo veel mogelijk geld voor de pot te verdienen. Die denken: de kans dat ik de pot win, is toch niet zo groot", aldus de presentator.


Of er ooit nog een serie met onbekende deelnemers komt, is dus maar de vraag. Maar mocht die er ooit komen, zal er aan aanmeldingen ongetwijfeld geen gebrek zijn.Bron: MediaCourant, Avrobode

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page