top of page

Molboekje 2018 vanaf nu te reserveren


Molboekje 2018

Foto: Tunnelvisie / Bol.com


NIEUWS - Ook dit jaar zullen ze weer te verkrijgen zijn in de boekwinkels: de officiële Molboekjes. Deze boekjes zijn een handig hulpmiddel om je notities voor de jacht naar de Mol bij te houden. En vanaf nu zijn de boekjes voor het achttiende seizoen te reserveren.


De kandidaten bewaken ze met hun leven en ook onder de Molloten zijn ze geliefd: Molboekjes. Voor de echte Molloten wordt er ook dit jaar weer een officieel boekje uitgegeven met informatie over de kandidaten en de locatie van het achttiende seizoen. Maar dat niet alleen, want hierin kun je al je verdenkingen en opvallende momenten noteren, zodat je de Mol sneller zult kunnen vinden, het is een plek voor handtekeningen van de kandidaten en je lees dagboekfragmenten van Art Rooijakkers die hij tijdens de opnames maakte.


Op Bol.com kun je alvast het nieuwe boekje reserveren. Het kost €14,95 en zal op 14 november door je brievenbus vallen. En het is zeker aan te raden om alvast een boekje te reserveren, want vorig jaar waren alle boekjes op een gegeven moment uitverkocht.


Je kunt het Molboekje voor seizoen 18 hier reserveren.


[UPDATE - 2 nov. 2017] De releasedatum van de Molboekjes is doorgeschoven naar 21 november.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page