top of page

'Wie is de Mol?-baby' op komst


Airen en Taeke met de echo-foto's

Foto: Instagram (Airen Mylène / Taeke Taekema)


NIEUWS – In 2016 kwam er leuk nieuws naar buiten. Het eerste Wie is de Mol?-koppel was een feit. Airen Mylène en Taeke Taekema vonden elkaar bij de opnames van het zestiende seizoen en werden verliefd. Maar daar houdt het niet op, want vandaag werd bekend dat het stel in verwachting is van een heuse Wie is de Mol?-baby!


Presentatrice Airen Mylène en oud-hockeyer Teake Teakema worden in het voorjaar van 2018 ouders van hun eerste kindje. Dit lieten ze vandaag op Instagram weten. Zij leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol 2016. Op de Dominicaanse Republiek hadden de lovebirds niet lang te tijd om elkaar te leren kennen, want Airen moest in de tweede aflevering het spel alweer verlaten. Het stel is nu bijna twee jaar samen.


De komst van de baby komt, naar eigen zeggen, vrij onverwachts maar zeer welkom. Toch slaat de stress al wel toe bij de toekomstige ouders. ‘Heel leuk, maar wat nu?’, vraagt Teake zich af, ‘we hebben er nul komma nul verstand van en er zal veel geregeld moeten'. Gelukkig hebben de twee nog een half jaar om alles eens goed op een rijtje te zetten. Het geslacht van de baby is nog niets bekend, maar ze zijn in ieder geval alvast begonnen met een namenlijst voor hun kind. En een goed begin is het halve werk.


We wensen het stel veel geluk toe. Dat ze maar een mooie toekomst tegemoet gaan, samen met hun eerste kindje.
Bron: AD

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page