top of page

Worden de kandidaten op 11 november onthuld?


WIDM PROMO

Foto: STER


NIEUWS - De spanning stijgt nu de onthulling van de kandidaten steeds dichterbij komt. Maar wanneer gaat dit nou precies gebeuren? Het lijkt erop dat dit op 11 november zal zijn.


Nog maar even en we weten welke BN'ers zullen strijden tegen de Mol in het achttiende seizoen van Wie is de Mol?. En hoewel de kandidaten van vorig seizoen rond deze tijd onthuld werden, heeft de AVROTROS nog steeds niet laten weten wanneer de deelnemers van Wie is de Mol? 2018 worden verteld. Maar na wat speurwerk door enkele Molloten lijkt de datum bekend te zijn.


Volgens de planning van de STER, die de reclames op de NPO verzorgd, zal op 11 november om 20:20 uur een promo van Wie is de Mol? worden uitgezonden. Een aparte datum, aangezien het seizoen pas in januari van start zal gaan. Veel mensen zijn er dan ook van overtuigd dat in deze promo, die twee minuten duurt, de nieuwe kandidaten naar buiten zullen worden gebracht.


Of dit echt zo is, is nog onzeker. Maar het is in ieder geval iets om in de gaten te houden.


[UPDATE - 2 nov. 2017] De AVROTROS wil desgevraagd niet vertellen wat er in de promo te zien zal zijn. Maar de website www.tvgids.tv beschrijft de promo als volgt:


"In deze korte special wordt bekendgemaakt wie de kandidaten zijn van 'Wie is de Mol? 2018'"


Het ziet er dus naar uit dat we nog maar negen dagen hoeven te wachten tot we weten wie er meedoen aan dit nieuwe seizoen!De Wie is de Mol?-promo wordt om 20:20 uur uitgezonden, direct na het NOS Journaal van 20:00 uur.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page