top of page

Nieuw van Tunnelvisie: Tunnelpedia!


Tunnelpedia

Foto: Tunnelpedia


NIEUWS - Tunnelvisie ken je. Op deze website bespreken we al het nieuws rondom Wie is de Mol?, aangevuld met vele extra's. Maar in de aanloop van alweer haar vijfde seizoen zal Tunnelvisie uitbreiden. Daarom presenteren wij, de redactie van Tunnelvisie, met trots: Tunnelpedia!


Tunnelvisie richt zich niet langer alleen maar op nieuws rondom Wie is de Mol?. Vanaf vandaag bieden we je ook vele feiten en weetjes over het programma op onze nieuwe website www.tunnelpedia.nl. Tunnelpedia staat boordevol informatie over alle denkbare onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel landen Wie is de Mol? al bezocht heeft? Vraag je je af wat een topito is? Of ben je benieuwd naar welke kandidaat de meeste jokers ooit verdiende? Op deze en meer vragen bieden we je antwoord.


Maar daar houdt het nog niet op. Heb je je Wie is de Mol?-kennis aangescherpt op Tunnelpedia? Test het dan in een van de quizzen! Je kunt nu je algemene kennis over het programma testen in Tunnelpedia's grote Wie is de Mol?-quiz. Later zullen er nog meer quizzen volgen.


Wil je op de hoogte blijven van alle informatie op Tunnelpedia, nieuwe breintesters of leuke Wie is de Mol?-weetjes? Volg Tunnelpedia dan op Twitter en Instagram.


We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over Tunnelpedia als wij! We wensen jullie dan ook heel veel Wie is de Mol?-wijsheid toe!Bezoek Tunnelpedia op www.tunnelpedia.nl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page