top of page

Kijktip: Wie is de Mol? Student


Wie is de Mol? Student

Foto: Wie is de Mol? Student


KIJKTIP - Duurt het je nog te lang tot het achttiende seizoen van Wie is de Mol? op televisie begint? Dan zou je je eens kunnen wagen aan de nieuwe fanserie Wie is de Mol? Student. In deze serie gaan zeven kandidaten de strijd met elkaar aan in de zoektocht naar de Mol.

De kandidaten en presentator van Wie is de Mol? Student

Nederland telt enorm veel Molloten. En tussen die Molloten heb je mensen zitten die net een stapje fanatieker zijn dan de rest. Zo ook de makers van de nieuwe fanserie Wie is de Mol? Student. Deze serie is op dit moment te zien op YouTube en is zeker de moeite van het volgen waard.


Zeven studenten spelen opdrachten op locaties als Utrecht en Hilversum. Maar een van deze kandidaten is de Mol. De formule is hetzelfde als het originele Wie is de Mol? en dat maakt Wie is de Mol? Student een leuk opwarmertje voor het nieuwe seizoen. En daarnaast is het ook een waardige vervanger voor Een Mol In..., een andere fanserie die eerder dit jaar moest stoppen op last van de AVROTROS en IDTV.


Inmiddels zijn er twee afleveringen online verschenen. Iedere zaterdag worden er nieuwe afleveringen geplaatst. Die vind je op het YouTube-kanaal van Wie is de Mol? Student.

 

Bekijk hier aflevering 1 van Wie is de Mol? Student:

Bekijk hier aflevering 2 van Wie is de Mol? Student:

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page