top of page

Vlaamse Molserie brengt thriller op de markt


"Wat als de Mol zelf gesaboteerd wordt?"

Foto: VIER / Bol.com / Tunnelvisie


NIEUWS - De Mol, de oorspronkelijke Wie is de Mol?-serie uit Vlaanderen, maakte in 2016 na dertien jaar een succesvolle comeback. Inmiddels zijn we in afwachting van alweer het zesde seizoen van het programma. Maar voor wie niet genoeg kan krijgen de spanning in de show verschijnt in maart een heuse thriller over De Mol!

Bart Debbaut

Net als het Nederlandse Wie is de Mol? heeft De Mol allerlei leuke items uitgebracht voor haar fans. Denk aan een bordspel en een Molboekje. Maar nu komt er iets heel speciaals uit: een thriller over het programma. Dit fictieve boek met de titel "De Mol, wat als De Mol zelf gesaboteerd wordt?" is geschreven door schrijver Bart Debbaut. Hij deed zelf mee aan het tweede seizoen van De Mol in het jaar 2000. Het 320 pagina's durende verhaal gaat over een kandidate, Mary-Ann (mogelijk een verwijzing naar Marianne, die in het seizoen van Bart won), die op mysterieuze wijze verdwijnt.


Op Bol.com lezen we de volgende samenvatting:


"Een prachtige locatie en spannende opdrachten: een groep van tien Vlamingen - waaronder één saboteur - maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Het avontuur lonkt! Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?"Het boek kost €22,50 en zal op 9 maart verschijnen. Je kunt hier een exemplaar bestellen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page