top of page

Ook locatie Poolse Wie is de Mol?-serie Agent bekend


Kinga Rusin

Foto: Kinga Rusin


Nieuws - Terwijl fans van Wie is de Mol? nog afwachten wat de locatie van het nieuwe seizoen is, werd gisteren de locatie van de Vlaamse serie De Mol onthuld. En ook de locatie van de Poolse Molserie Agent is bekend.


Net als De Mol, het Wie is de Mol? van Vlaanderen, maakte het Poolse programma Agent in 2016 na lange tijd haar comeback. Sinds dat jaar zijn er twee seizoenen gemaakt en het derde is in aantocht. En ook van dit programma, waarin bekende Polen de strijd aangaan met een saboteur in hun midden, is inmiddels bekend waar het zich afspeelt.


In Polen nemen ze het duidelijk niet zo nauw met geheimhouding. Presentatrice Kinga Rusin plaatste tijdens de opnameperiode op Instagram namelijk een hoop foto's van zichzelf op locatie. En hieruit blijkt dat het zesde seizoen van Agent zich af zal spelen in Hongkong. Voor Wie is de Mol?-kijkers een bekende locatie, want seizoen 14 speelde zich ook af op deze locatie. En dat maakt dat Agent de tweede Molserie is die ooit Azië bezoekt.


Maar het blijft niet bij Hongkong, want er wordt gefluisterd dat de kandidaten halverwege de serie door zullen reizen naar het Indonesische eiland Bali. En ook dat is een bekende locatie. Het vijfde seizoen van Wie is de Mol? werd hier namelijk ook opgenomen.


Op dit moment is Polen het enige land waar het format van De Mol wordt gemaakt en uitgezonden, naast Nederland en België.
Bron: Gala.pl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page