top of page

Deze 7 locaties worden in ieder geval bezocht in Wie is de Mol? 2018


Tskaltubo Spa Resort

Foto: Atlas Obscura


RECAP - We hebben nog maar twee dagen te gaan tot Wie is de Mol? 2018 van start gaat. En hoewel we nog maar verrassend weinig informatie en beelden hebben gekregen, kunnen we nu al met zekerheid een aantal locaties noemen die de kandidaten in het aankomende seizoen zullen bezoeken.


Onze collega's van www.wieisdemolhints.nl schreven een artikel over deze locaties naar aanleiding van het speurwerk van BigBoots. En door deze gevonden locaties kunnen we nu met zekerheid zeggen dat Wie is de Mol? 2018 zich afspeelt in Georgië. Ook al wisten we dat eigenlijk stiekem al langer.


Timali Kalksteengroeve

1. Kalksteengroeve, Timali

De eerste locatie die we met zekerheid wisten was de Timali Kalksteengroeve. Vlak na de opnameperiode plaatste Wie is de Mol?-regisseur Rick McCullough een foto van hem en de crew op locatie op zijn Facebookpagina. Deze foto leidde tot een flinke speurtocht onder de Molloten, die uiteindelijk uitkwam bij de Timali Kalksteengroeve. Ook in de leader van het nieuwe seizoen zien we een grote zandhoop met graafmachines.


9 April Park

2. 9 April Park, Tbilisi

In de promo die op dit moment te zien is op televisie, zien we Art aan een paar kandidaten een vraag stellen in een park. Dit park werd herkend als het 9 April Park in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Let vooral ook op de vorm van de lantaarnpalen.


3. Circus, Tbilisi

In de leader van Wie is de Mol? 2018 is heel kort een clown in beeld te zien. Deze clown bevindt zich in het Tbilisi Circus, waar de kandidaten ongetwijfeld een opdracht zullen spelen. Misschien zullen ze zelf op moeten treden als artiesten.

4. Hotel Lolita, Tbilisi

Een van de eerste locaties van dit seizoen zal Hotel Lolita in Tbilisi zijn. In en rondom dit hotel zijn namelijk de persfoto's van de kandidaten gemaakt. We herkennen namelijk het rode balkon waar Jean-Marc op te zien is en de geel met zwarte muur waar Emilio voor staat.


Kukushka Treintraject

5. Kukushka Treintraject

In de leader kunnen we ook een trein zien. Dit werd herkend als een zogenaamde Kukushka-trein. Deze karakteristieke trein rijdt tussen Borjomi en Bakuriani.


6. Rustaveli Theater

Een ander shot uit de leader laat een toneelspel zien waarin iemand in zijn rug wordt gestoken. Dit werd herkend als het stuk 'Julius Caesar', dat werd opgevoerd in het Rustaveli Theater in Tbilisi.


7. Spa Resort, Tskaltubo

In MolTalk: The Kick-Off kregen we een paar nieuwe beelden te zien van seizoen 18. Dit waren beelden van een hotel. En ook dat hotel is herkend. Het blijkt het Tskaltubo Spa Resort te zijn. In de nieuwe beelden zagen we ook een sleutelbos met allerlei kamernummers. Dit lijkt belangrijk te zijn voor een opdracht.Bronnen: www.wieisdemolhints.nl, www.wieisdemol.com

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page