top of page

Wordt Wie is de Mol? straks door onbekende deelnemers gespeeld?


Art Rooijakkers

Foto: AVROTROS / Michel Schnater


NIEUWS - Het achttiende seizoen van Wie is de Mol? gaat vanavond van start. Tien bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan om de Mol te ontmaskeren. Maar zal er binnenkort een seizoen worden uitgezonden met onbekende deelnemers? Een boeiende gedachte, vindt presentator Art Rooijakkers.

Groepsfoto seizoen 18

Sinds het vijfde seizoen van Wie is de Mol? in 2005 wordt het spel gespeeld door bekende deelnemers. Dit zorgde toendertijds voor een enorme opleving van de kijkcijfers. Iets wat het programma hard nodig had. Maar nu Expeditie Robinson dit jaar een succesvol seizoen met zowel bekende als onbekende deelnemers achter de rug heeft, rijst de vraag of Wie is de Mol? niet ook eens met onbekende deelnemers gespeeld moet worden.


"Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee", vertelt Art Rooijakkers aan NU.nl, "Ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken".


Opvallend is dat deze uitspraak haaks staat op wat Art eerder vertelde in de Avrobode. Toen vertelde hij dat Wie is de Mol? met ON'ers hem niet leuker leek.


Maar of Art nou van mening is veranderd of niet, het staat nog lang niet vast dat er ooit nog een seizoen met onbekende kandidaten komt. "Ik ben natuurlijk niet de enige die erover beslist", aldus de presentator, "maar Wie is de Mol? is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de Mol is. De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte".


Het hele interview met Art Rooijakkers op NU.nl kun je hier lezen.Bron: NU.nl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page