top of page

Wie is de Mol? 2018 opent op spectaculaire wijze


Startpunten van de kandidaten

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 1


NIEUWS - Wie is de Mol? 2018 is van start gegaan. En hoe! Het was een start als nooit tevoren en het is iets wat we niet snel zullen vergeten. De jacht op de Mol opende niet zomaar in een onbekend land. De jacht opende in maar liefst vijf verschillende landen.


"Waar zitten jullie precies in Kiev?" "Kiev? Wij zitten niet in Kiev, vriend!". Met dit telefoongesprek daalde bij de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? het besef in dat ze zich niet met z'n allen in dezelfde stad bevonden. Sterker nog, ieder koppel startte zijn avontuur in een verschillend land. Het was een groots aangepakte opening en het was enorm spectaculair.


Loes en Ron bevonden zich in Rusland, Jean-Marc en Jan bevonden zich in Oekraïne, Simone en Bella in Armenië, Ruben en Olcay in Kazachstan en Emilio en Stine in Azerbeidzjan. Drie van de vijf duo's behaalden zonder kleerscheuren de laatste bestemming: Georgië. Hier zal de rest van het spel zich afspelen. De andere twee duo's maakten de test, gevolgd door een executie. Ron Boszhard was de ongelukkige die als eerste een rood scherm kreeg. En dat nog voor hij de groep ontmoet had.


Toch kwam deze opening niet uit de lucht vallen. Enkele weken geleden voorspelden we al dat de groep verdeeld zou worden over meerdere landen. Maar dat het zo wijdverspreid was, dat hadden wij ook niet zien aankomen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page