top of page

"Wie is de Mol? 2018 oorspronkelijk voor de helft in Kroatië"


Een cameraman van Wie is de Mol?

Foto: PIA.ge


NIEUWS - Na lange onduidelijkheid weten we sinds zaterdag zeker dat Wie is de Mol? 2018 zich af zal spelen in Georgië. Maar oorspronkelijk hadden de makers van het programma een combinatie van Georgië en Kroatië in gedachten. Dit blijkt uit een interview met een Georgische producer.


De komst van Wie is de Mol? in Georgië is niet onopgemerkt gebleven. Dit blijkt uit een artikel dat wieisdemol.com-forummer BigBoots ontdekte. In dit interview vertelt een Georgische producer die door de makers van Wie is de Mol? in de arm is genomen over het programma.


De producer, Nino Agladze, vertelt het Georgische publiek over de populariteit van Wie is de Mol? in Nederland en dat als het programma ergens langs is gekomen, er altijd veel toeristen zullen volgen. Nu weten wij dat al lang. Maar Aghladzem vertelt ook nog een interessant weetje. "De makers waren zo onder de indruk van Georgië, dat ze besloten om alle tien de afleveringen hier te filmen. Maar ze hadden er vijf gepland in Kroatië", aldus de producer, "Ze waren verrast zulke diverse plaatsen te vinden in zo'n klein gebied.


Naast deze onthulling vinden we ook nog een paar backstage foto's van Wie is de Mol? in het artikel:

Bron: PIA.ge

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page