top of page

Researchreizen Wie is de Mol? 2019 zijn begonnen


De foto van Rick

Foto: Rick McCullough

NIEUWS - Ruim een jaar voor een seizoen op televisie verschijnt beginnen de makers van Wie is de Mol? al met de voorbereidingen. En dat zal bij het negentiende seizoen niet anders zijn. Sterker nog, op dit moment is er al een select team van crewleden op researchreis naar het nieuwe land van opnames.


Hoewel wij nog druk op zoek zijn naar de Mol van seizoen 18, zijn de makers van Wie is de Mol? alweer druk bezig met de negentiende editie van het programma. Op dit moment wordt er al een researchreis gemaakt door het nieuwe land van opnames, door de makers altijd geheimzinnig 'Land X' genoemd. Dit laat regisseur Rick McCullough weten op zijn Instagramaccount.Uiteraard vertelt hij niet om welk land het gaat. De enige hint die we krijgen is een foto van de lucht op twintig kilometer hoogte. Een nutteloze hint, toch? Nou, dan ken je ons nog niet. Uiteraard hebben we het licht op de foto meteen vergeleken met het tijdstip van posten. Op de foto is het schemerig tot donker, wat inhoudt dat de zon net onder of bijna op is.


Rick postte de foto op 28 januari rond 01:30 uur, Nederlandse tijd. Dat betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk boven Zuidoost-Azië, Midden-Amerika of het westen van Zuid-Amerika vloog. Dit is uiteraard in de veronderstelling dat hij de foto meteen online zette nadat hij hem gemaakt had. Als hij hem eerder gemaakt heeft, moeten we rekening houden met een groter deel van Zuid-Amerika.

 

Zo scheen het licht van de zon om 01:30 uur, Nederlandse tijd:

Bron: Google Earth

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page