top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 6


'Verlost'

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 6


RECAP - Een aflevering van Wie is de Mol? is niet compleet zonder verborgen aanwijzingen. Een ook in de zesde aflevering werden er weer een hoop ontdekt. Dit zijn de mooiste hints van deze week.

Simone zegt dat ze de Mol is

Verlost

Wanneer Ruben aan Simone vraagt of zij de Mol is, ontkent ze dit niet. De afleveringstitel is ‘verlost’. Is Simone eindelijk verlost van haar geheim?


Of verwijst de titel misschien naar Jan, die als eerste uit zijn hotelkamer verlost wordt?


Of misschien is het wel een aanwijzing naar Stine, die in deze aflevering eindelijk van haar zwarte vrijstelling is verlost.


G-sleutel Tijdens het ontbijt is er op de tafel een servettenhouder te zien in de vorm van een G-sleutel. Een G-sleutel staat op een notenbalk. Ruben is muzikant.

(Door: @iloveRedWood)

Sleutelbos

Sleutelbos

Wanneer Art de opdracht Sleutelpositie uitlegt, zien we een shot van een sleutelbos. Op alle sleutelhangers staat op één kant het kamernummer. Op de andere kant staat MOTEL, waarbij de T en E nauwelijks leesbaar zijn. MOL blijft over. De sleutelbos die in beeld wordt gebracht is die van Olcay.

(Door: Annemiek, www.widmhints.nl)


Tetris

Aan het begin van de verhuisopdracht vraagt Jan aan Stine of ze goed is in Tetris om te polsen of ze ruimtelijk inzicht heeft. In de opdracht zelf wordt vervolgens Tetris-muziek gespeeld.

Wie is de Mol?

Ontbrekende Mol

Als Simone de test invult, zien we de vraag 'Wie is de Mol?' voorbij komen. Maar het valt op dat de optie voor Stine ontbreekt. Zit hier meer achter of is dit een foutje in de montage?

(Door: @RijkSurie)

UPDATE: De AVROTROS heeft aan RTL Boulevard verteld dat dit "een hele suffe fout vanuit graphics in de eindmontage" is


Gebarentaal

Als Simone haar scherm te zien krijgt, zit ze met haar hand aan haar gezicht. Hiermee maakt ze drie gebaren achter elkaar. Hierin zou je een M, een O en een L in kunnen zien. In haar biecht richt ze de aandacht ook op haar hand.

(Door: @iam_Simon)

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page