top of page

De Mol keert terug op 25 maart en dit zijn de eerste beelden


De Mol

Foto: Screenshot uit de teaser voor De Mol 2018


NIEUWS - Het Vlaamse programma De Mol keert op 25 maart terug voor alweer haar zesde seizoen. Vandaag werden de eerste beelden vrijgegeven en die zijn zeker niet mis!


De afgelopen dagen was België in de ban van de boodschap "Heb je mij gemist", die op verschillende plaatsen voorbij kwam. Op televisie, op T-shirts, geschreven in het zand op het strand van Oostende, noem maar op. Maar vandaag werd duidelijk waar deze boodschap voor bedoeld was.


Op de website www.hebjemijgemist.be telde een klok af naar 16:00 uur vanmiddag. Toen werden de eerste beelden onthuld. We zien hoe de nieuwe Mol ons toespreekt. En die Mol is naargeestiger dan ooit. De video zou niet misstaan als een trailer voor een horrorfilm.


In de video zien we wat opdrachten voorbij flitsen. Zo lijkt iemand levend begraven te worden, exploderen er piñata's, vliegt er een helikopter voorbij en wordt er geschoten met paintballgeweren.


Uit de trailer blijkt ook dat De Mol terugkeert op zondag 25 maart. Dit seizoen zal zich afspelen in Mexico. Ben je benieuwd naar de beelden? Je vindt ze hieronder!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page