top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 9


'Finalist'

Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 9


RECAP - Het is de laatste aflevering voor de finale. De hints kunnen nog maar op drie verdachten slaan. Maar welke hints kwamen we tegen? Dit zijn de beste aanwijzingen uit aflevering 9!


'Finalist'

De aflevering heet 'Finalist'. Jan is de eerste die het over de finale heeft. Olcay neemt echter als eerste letterlijk het woord 'Finalist' in de mond.


De titel kan ook slaan op Ruben. Hij maakte de finaletest namelijk als laatste. Daarin was hij dus eigenlijk een finalist.

De schaduw van Ruben

Maneschijn

De eerste opdracht uit deze aflevering droeg de naam 'Maneschijn'. We zien op een gegeven moment de schaduw van Ruben in het maanlicht voorbij komen.


Een andere schaduw was te zien bij Jan. Bij de anderen kwam de maan helder in beeld. Maar bij Jan zagen we een paar donkere wolken voorbij drijven.


Mol in het donker

De Mol opereert het liefst in de duisternis. Het is dan ook opvallend dat Ruben het observatorium uitkiest waarin het pikkedonker is.


Jan voor foto's van een zonsverduistering

Zonsverduistering

We blijven even bij de duisternis. We kunnen Jan namelijk op een gegeven moment voor foto's van een zonsverduistering zien staan.


Tijd

Ruben maakt zijn test in een tijd van 10:44. Als je hier digitale cijfers van maakt en de klok spiegelt en ondersteboven zet, kun je met wat fantasie 'Mol' lezen.

(Door @joostvscherp)

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page