top of page

Marlijn Weerdenburg wil Art Rooijakkers wel vervangen


Marlijn Weerdenburg

Foto: AVROTROS / Sam Nijssen


NIEUWS - Nu Art Rooijakkers Wie is de Mol? heeft verlaten, is het speculeren over zijn vervanger begonnen. Oud-kandidate Marlijn Weerdenburg ziet een rol als Wie is de Mol?-presentatrice wel zitten. Dit vertelde ze in RTL Late Night.


Marlijn Weerdenburg hebben we kunnen zien in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. Ze behaalde de finale, maar vulde de test net iets minder goed in dan haar medefinalist Rik van de Westelaken. Maar als het aan Marlijn ligt gaan we haar vaker terugzien in Wie is de Mol?. En dan niet als kandidaat, maar als de vervanger van Art Rooijakkers.


Op dit moment presenteert Marlijn bij KRO-NCRV, maar als AVROTROS belt om haar te vragen als Wie is de Mol?-presentatrice, zou ze meteen ja zeggen. "Ja, waarom niet?", zegt ze aan tafel bij RTL Late Night, "Maar ze gaan niet bellen. Ik denk dat er al lang en breed iemand is gekozen in één dag tijd".


Als Marlijn het zelf niet wordt, zou ze graag haar collega-kandidaat Rik van de Westelaken nomineren voor de rol: "Rik van de Westelaken, een goede vriend van mij, zou ook heel leuk zijn. Ik wil Rik ook echt pluggen. Of wij met z'n tweeën!".Bron: Mediacourant

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page