top of page

Voormalig kandidatenbegeleider krijgt nachtmerries van WIDM


Jan Peter Pellemans

Foto: Tunnelvisie / Femke


NIEUWS - Jan Peter Pellemans, de voormalige kandidatenbegeleider van Wie is de Mol?, heeft na zijn vertrek nooit meer Wie is de Mol? gevolgd. Dit komt naar eigen zeggen doordat hij er nachtmerries van krijgt.


Hij stond aan de wieg van het programma, maar na het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? stopte Jan Peter Pellemans, ook wel bekend als JP, als kandidatenbegeleider. Het was mooi geweest en hij ging zich focussen op een nieuw programma: De Tafel van Taal. En hoewel hij van Wie is de Mol? hield, heeft hij na zijn vertrek nooit meer een seizoen gevolgd. In de podcast De Eeuw van de Amateur vertelt hij dat hij nachtmerries krijgt als hij naar het programma kijkt.


JP vertelt dat hij door de intensiteit van Wie is de Mol? tijdens de opnames altijd al last had van zogenaamde 'Mol-merries'. "Dat zijn er kandidaten zoek, of kandidaten dood of gewond, ik weet niet waar een opdracht over gaat of ik weet niet wie de Mol is", somt hij op in de podcast, "Het zijn hele zweterige nachtmerries. En ik merk dat als ik kijk naar de seizoenen waar ik niet aan meegewerkt heb, die nachtmerries veel en veel erger worden".


De nachtmerries keren nog altijd zo'n twee keer per week terug. Maar als JP gekeken had naar een nieuw seizoen, keerden de nare dromen nog vaker terug. Maar dit schijnt zijn collega-crewleden niet vreemd te zijn. "Het is vrij normaal. Sommige collega's hadden het ook, andere niet", vertelt JP, "Een minderheid had het".Bron: De Eeuw van de Amateur

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page