top of page

Wie is de Mol?-app genomineerd voor Digital Impact Award


Gouden Televizier-Ring van 2017

Foto: Televizier


NIEUWS - In 2013 won Wie is de Mol? de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. En daarmee leek het erop dat we de naam van het programma niet meer terug zouden horen op het gala, omdat het niet nog een keer genomineerd kon worden. Maar toch heeft Wie is de Mol? nu een nieuwe nominatie op zak. De app maakt namelijk kans op de Digital Impact Award!


Het Televizier-gala is natuurlijk het meest bekend om de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en een aantal andere prijzen voor talent en waardering. Maar dit jaar komt daar een nieuwe bij: de Televizier Digital Impact Award. Deze award gaat naar een programma met een opvallende digitale aanpak, zoals bijvoorbeeld een mooie app of website. En de Wie is de Mol?-app is een van de kanshebbers.


De Wie is de Mol?-app neemt het nu op tegen de websites, apps en online acties van Expeditie Robinson, GTST, Heel Holland Bakt, Kroongetuige, Lucky13, The Voice of Holland, Utopia, Weet Ik Veel en Zondag Met Lubach. Stemmen kan vanaf 21 augustus op www.televizier.nl/ring.

Bron: Televizier

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page