top of page

Wie is de Mol? 2019 opent met mysterieus kistje


Het mysterieuze kistje

Foto: Rick McCullough


NIEUWS - Wie is de Mol? 2019 komt steeds dichterbij. En hoewel het nog maanden duurt voor het nieuwe seizoen begint, weten we al één ding zeker. Er zal een speciale rol weggelegd zijn voor een mysterieus kistje dat zijn opwachting zal maken aan het begin van het seizoen.


Houtzagerij De Rat

Zo nu en dan plaatst Wie is de Mol?-regisseur een teaser over het nieuwe seizoen. Zo plaatste hij enkele weken geleden al de eerste backstagefoto. Maar nu licht hij alvast een stukje van de sluier op over de openingstwist van aankomen jaar. Waar in het afgelopen seizoen de groep opgedeeld bleek te zijn over verschillende landen, zal Wie is de Mol? 2019 openen met een bijzonder kistje.


Rick postte eerder al een foto van een houtzagerij, die al snel herkend werd als molen De Ster in Utrecht. Hier zou het begin van het nieuwe seizoen worden opgenomen. Later kwam daar nog een foto bij. Eentje van een kistje met het Mollogo op. Die gaat een belangrijk rol spelen. Maar de vraag is dan vooral; wat zit er in dat kistje?


Zouden het bijvoorbeeld jokers of vrijstellingen kunnen zijn? Zou kunnen, maar dat lijkt te simpel. Is het een hulpmiddel voor tijdens een van de opdrachten? Of heeft het misschien te maken met de Mol? Misschien bevat het kistje wel een enorme aanwijzing naar de saboteur.


Wat het ook is, over een paar maanden weten we het zeker. Is het al bijna januari?Bron: Rick McCullough

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page