top of page

Poolse Wie is de Mol?-serie doet volledig nieuw land aan


Kinga Rusin

Foto: Kinga Rusin


NIEUWS - Wat niet veel mensen weten is dat in Polen ook een Wie is de Mol?-serie wordt opgenomen onder de naam Agent. Deze serie speelde zich tot nu toe af in landen waar de Nederlandse of Vlaamse Mol ook al eens geweest is. Maar aankomend seizoen doet het programma een volledig nieuw land aan.


Op dit moment worden er in drie landen series van het format De Mol uitgezonden: Nederland, België en Polen. De Poolse serie, Agent, kwam tot nu toe alleen in landen waar de Nederlandse of Vlaamse al geweest was. De Poolse Mollen deden hun werk in Frankrijk, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika, Argentinië, Hongkong en Indonesië. Maar aankomend seizoen zal Agent afreizen naar Turkije. Dat meldt de Poolse website Gala.pl. En dat is voor het eerst dat daar ooit een Mol-serie wordt opgenomen.


Dit wordt het zevende seizoen van Agent. Vanaf het vierde seizoen wordt het spel door bekende Polen gespeeld.


[UPDATE] Het lijkt erop dat Gala.pl het mis had. Het nieuwe seizoen van Agent speelt zich niet af in Turkije, maar op de Canarische Eilanden. Geen unieke locatie, want de Duitse Mol-serie Der Maulwurf nam hier eerder al eens een seizoen op.

Bron: Gala.pl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page