top of page

Het is bijna zover...


Bijna

Foto: www.wieisdemol.nl


NIEUWS - Bijna. Dit woord verscheen vandaag op alle social mediakanalen van Wie is de Mol?. En dat kan maar één ding betekenen: de kandidaten van het negentiende seizoen worden bijna onthuld!


UPDATE 06/11/2018: Vandaag werd er weer een nieuwe boodschap gepost; oefening baart kunst. Zouden het verwijzingen zijn naar de kandidaten?


We zitten weer in die tijd van het jaar dat de Wie is de Mol?-kriebels weer opkomen. Want rond deze periode komen we te weten wie de kandidaten zijn van het nieuwe seizoen. De mysterieuze aankondigingen op social media laten ons weten wat we al verwachtten: het is bijna zover...


Maar de vraag is natuurlijk hoe gaan die kandidaten aan ons bekend worden gemaakt. Daar is Wie is de Mol? meestal erg creatief in. Vorig jaar werd er op prime time een promo uitgezonden op NPO 1. Het jaar daarvoor werden de kandidaten onthuld op een persdag die live gestreamd werd. En voor het zestiende seizoen werd er zelfs een test en executie gehouden op de Dam in Amsterdam. Wat zal het dit jaar worden?


En dan willen we natuurlijk ook graag weten welke namen er onthuld gaan worden. Wij hebben wel een vermoeden. Bekijk hier wie dit zouden kunnen zijn. En daar lees je ook meteen in welk land het spel zich afspeelt. Want dat zal ongetwijfeld ook onthuld worden.


En hoe lang 'bijna' dan duurt? Hooguit een week. Op 13 november verschijnt namelijk het Molboekje. Voor die tijd zullen we meer weten!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page