top of page

Rik van de Westelaken wist vooraf niet wie de Mol is


Rik van de Westelaken

Foto: AVROTROS


NIEUWS - De presentator speelt altijd een bijzondere rol in Wie is de Mol?. Soms weet hij namelijk wie de Mol is en soms ook niet. Dat mag hij of zij zelf weten. De kersverse spelleider Rik van de Westelaken koos ervoor om het niet te weten. Dat vertelt hij het nieuwe Molboekje.


Angela Groothuizen (seizoen 1 tot 5) wist het wel, Karel van de Graaf (seizoen 6 en 7) wist het niet, Pieter Jan Hagens (seizoen 8 tot 11) wist het in het begin niet en later wel, en Art Rooijakkers (seizoen 12 tot 18) wist het wel. Het verschilt per presentator of hij of zij de identiteit van de Mol kent. Dat mogen ze jaarlijks zelf bepalen. Rik van de Westelaken heeft ervoor gekozen om het niet te weten.


In een brief aan de Mol die te lezen is in het nieuwe Molboekje vertelt Rik waarom hij deze keuze gemaakt heeft. "Ik heb besloten om dit avontuur open in te gaan", schrijft hij, "Als ik niet weet wie je bent, hoef ik als presentator ook geen pokerface te hebben. Ik laat me verrassen en kan spontaan reageren". De presentator noemt het een zorg minder.


En dat betekent dat Rik zelf ook gespeurd heeft naar de Mol. Zou het hem gelukt zijn?Bron: Molboekje 2019

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page