top of page

Wat kunnen we opmaken uit de leader van Wie is de Mol? 2019?


RECAP - Vandaag onthulde Wie is de Mol? de leader van het negentiende seizoen. En daar valt al een hoop uit te halen over deze nieuwe editie. Laten we alles eens langsgaan.


In de nieuwe leader zien we alvast mooie beelden van Colombia, de locatie van Wie is de Mol? 2019. Maar we kunnen ook al het een en ander zeggen over de opdrachten die komen gaan. Zo komen er drie boten voorbij. Of meer een soort vlotten die worden voortgetrokken door drie boten. Zitten hier kandidaten op? De finalisten misschien? Het zijn er immers drie. Onderweg zal er vast een spel worden gespeeld. Of misschien wordt er op iedere boot een andere opdracht gespeeld.


Dan zien we een opdracht die ongetwijfeld in aflevering 1 zal zitten. We zien namelijk tien kandidaten over een brug rennen en iets omhoog hijsen. Een gewicht met geld eraan?

Tuktuks

Daarna rijden er tuktuks rond door een Colombiaans dorp. En op de daken van die tuktuks staan symbolen: een driehoek op een rode en een zwarte tuktuk en cirkels op gele. En ligt het aan mij of lijkt die driehoek op de rode tuktuk op een YouTube-playbutton? Zou dat alvast de eerste hint zijn naar Nikkie als Mol? Zij is immers bekend geworden op dit platform.


Na de tuktuks zien we een strand dat bomvol fakkels staat. Aan die fakkels hangen jokers met getallen erop. Bedragen, zo lijkt het. Daarna zien we dat die verbrand gaan worden. Moeten de kandidaten zo veel mogelijk geld verbranden? Moeten ze een bepaald bedrag verbranden? Of krijgen ze jokers in ruil voor het geld dat ze in het vuur gooien?


Dan komen er Colombianen in beeld die pontons voorttrekken door het water. Dit zou kunnen betekenen dat de kandidaten hun hulp moeten gebruiken om een pad over het water te creëren.


Er is ook tijd voor vrolijkheid in dit seizoen. Er zit namelijk een mariachi-band in, begeleid door flink wat dansers. Een dansopdracht misschien? Of moeten de kandidaten zich onopgemerkt tussen die dansers verstoppen?


Spektakel mogen we ook verwachten. Het ziet er namelijk uit dat de kandidaten gaan abseilen langs een enorme waterval. Wie van hen zullen dit aandurven?


En de kandidaten gaan op zoek naar elkaar in een stad. Die stad wordt 's nachts verlicht door verschillende spotlights op de daken. We horen iemand, vermoedelijk Jamie, "Ik ben hier!" roepen.


Nog meer adrenaline zal aan bod komen bij een opdracht met motoren. We zien er verschillende langs blauwe tonnen rijden. Stappen de kandidaten zelf op dit voertuig of zullen ze door motorrijders achtervolgd worden? Mijn gok is dat laatste. Op de tonnen zal waarschijnlijk geld liggen.

Jokers

En dan misschien wel het meest opvallende beeld van de hele leader. Een beeld dat pijn doet als Molloot zijnde. Er wordt namelijk een stapel jokers in tweeën gehakt. Au! Maar wat betekent dit? Het doet denken aan de jokers die Jochem en Thomas zelf mochten branden in seizoen 17. Wordt een joker opgesplitst in twee jokers? Moeten de kandidaten dit dus doen om meer jokers te creëren?


Over een paar weken weten we het zeker. Over grofweg een maand gaat het nieuwe seizoen namelijk alweer van start!

 

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page